Kenko Lens2scope

  • Beschrijving
  • Meer details

Kenko introduceert de nieuwe revolutionaire Lens2scope. De Lens2scope maakt in een handomdraai een hoogwaardige telescoop van uw telelens, waarbij het objectiefbrandpunt wordt vertienvoudigd.

voor Nikon /in voorraad / Canon EF /in voorraad

 

Met een 200mm tot 300mm objectief haalt u dan een respectievelijke 20x tot 30x vergroting. Dit leent zicht uitstekend voor de observatie in de natuur, bewaking van uw terrein en nog veel meer andere toepassingen.
Met de Lens2scope heeft de fotograaf in een handomdraai een fantastische telescoop in handen. De Lens2scope heeft een 5-voudige vergroting. Wanneer u bijvoorbeeld een 70-300mm objectief op de Lens2scope plaatst, heeft u direct een telescoop met een vergroting van 7x (350mm) tot 30x (1500mm) in handen. Voor een hoogwaardige observatie hoeft u dus geen extra ballast van een telescoop met u mee te brengen. De Lens2scope weegt slechts 185 gram en is van een dusdanig klein formaat zodat deze altijd wel ergens in uw fototas of koffer past.

Naast telescoop, kunt u deze ook uitstekend gebruiken als lange afstandsloep. Met een 1:1 macrolens maakt u een 25x vergrotende loep om zo tot in de detail uw bloem, insect, vlinders, etc. te vergroten. De Lens2scope heeft een aangenaam eye-relief van maar liefst 20 mm, zodat observeren ook voor brildragers comfortabel is. De Lens2scope wordt inclusief statiefgondel geleverd. Deze kan worden verwijderd als u gebruik wil maken van een reeds bestaande statiefgondel op uw objectief.
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__